skip to Main Content

Trädfällning Göteborg

Vill ni ha hjälp med trädfällning i och runt Göteborg?

Vi är ett arboristföretag med lång erfarenhet av trädvård och trädfällning. När du beställer av oss kan du vara säker på att få ett korrekt och säkert utfört jobb.

Vad kostar det då att fälla ett träd?

Kan vi lyckas fälla trädet från marken så sparar man ofta flera tusenlappar. Står trädet lite mer dumt till med risk att skada känslig egendom så monterar vi ner trädet bit för bit. Ibland kan vi även behöva vinscha ner bitar av trädet för att ytterligare ha mer kontroll på fällningen. Sedan erbjuder vi även bortforsling samt stubbfräsning. Kontakta oss så kommer vi ut på ett kostnadsfritt kundbesök där vi kollar på era träd och lämnar offert på föreslagna åtgärder. Kom ihåg att du som privatperson får 50% i RUT-avdrag på arbetskostnaden.

Certifierade arborister

Vi är naturligtvis certifierade arborister enligt ETW och ISA. Det är mycket viktigt att man anlitar en certifierad arborist när man vill ha hjälp med sina träd. Detta för att vara säker på att den hjälp man får baseras sig på det senaste forskningen och att beskärning utförs på ett korrekt sätt. En felaktigt utförd beskärning kan i längden skapa ett riskträd som kan innebära fara för människor och ting.

Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta oss!